Enviaments gratuïts a partir de 35€ en productes Baobag

Mascaretes Baobag pas a pas

Les mascaretes Baobag són el producte més inesperat de la nostra marca, un producte que neix dels requisits de la “nova normalitat”. Des del primer moment teníem clar que era un producte complex, que havia de ser còmode, funcional, original i, sobretot, segur. Les mascaretes Baobag segueixen un patró propi, amb els nostres dissenys originals, i amb teixit certificat per a complir amb els requisits de les mascaretes higièniques.

Era important per a nosaltres que les mascaretes Baobag poguessin portar el segell de proximitat, en tots els passos de la seva creació. Per això, i gràcies a moltes hores de cerca, trobem un lloc pròxim que ens pogués ajudar a crear les mascaretes com les havíem imaginat. El patró es va realitzar al nostre taller, amb el clar objectiu en ment que fossin el més còmodes possible. Afegim també una butxaca per a poder posar filtres extra, en situacions de major risc de contagi. Els teixits ens arriben des de Girona, tant l’exterior com l’interior de cotó orgànic, i les gomes són d’un petit proveïdor de Barcelona. De la costura s’encarrega un taller de Barcelona, i comptem amb costureres del nostre barri (el Clot) que també col·laboren en aquest pas del procés. L’estampació, com no podia ser d’una altra forma, és obra de les nostres companyes del taller. Estampen de manera artesanal i amb tinta ecològica els nostres dissenys originals. Per tot això, les nostres mascaretes sortiran de Catalunya per primera vegada quan et puguin acompanyar de viatge.

A hores d’ara totes som conscients de la importància de rentar-se les mans, mantenir la distància de seguretat i portar la màscara ben posada. És encara més important que la màscara compleixi amb els requisits necessaris per a oferir una protecció real. Una màscara de tela en cap cas podrà comparar-se amb una quirúrgica, però si que poden oferir una protecció útil per al dia a dia. Per a nosaltres era molt important que les nostres mascaretes anessin còmodes i bonics, però era imprescindible que fossin segures. Per aquest motiu la tela interior s’ha triat amb especial cura. En el nostre cas es tracta de cotó orgànic tractat de manera especial. la simple composició de la tela ja assegura la seva suavitat amb la pell i garanteix un origen ètic i sostenible. El tractament al qual ha estat sotmesa compta amb les següents característiques:

Eficàcia de filtració bacteriana del 91%
Respirabilitat garantida
Impermeable
Transpirable
Garanteix la protecció contra aerosols sòlids i líquids.
Resistent a la penetració d’efecte hidròfug.
Pel gènere i confecció poden considerar-se teixits reutilitzables.
Teixit resistent a 30 rentades a 60è

Certificat núm. ref. CE‐ 11384 emès per ITEL conforme compleix tot el que especifica la norma UNEIX 0065 (abril 2020).

Si tens dubtes o suggeriments sobre les nostres màscares pots deixar-nos un comentari!

    Deixa un comentari