Enviaments gratuïts a partir de 50€ en productes Baobag
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Baobag® és una marca registrada a Espanya.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre les obres, marques, logos (i qualsevol altre susceptible de protecció) continguts en la pàgina web de www.baobag.es corresponen en exclusiva a la titularitat de Baobag®. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades de tals obres, marques, logos, etc. constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de Baobag®.

PROTECCIÓ DE DADES

En Baobag® garantim la teva privacitat quan utilitzis els nostres serveis. Per a això, disposem d’una política que estableix com es processen i protegeixen les teves dades personals:

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 21 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), t’informem que les teves dades personals s’incorporaran a fitxers propietat de Baobag® amb finalitats de gestió de clients, publicitat i prospecció comercial, incloent l’enviament (via e-mail o altres mitjans electrònics) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies.

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com revocar el consentiment prestat per a l’enviament de comunicacions comercials, enviant un correu electrònic a info@baobag.es.

DADES D’IDENTIFICACIÓ

En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), t’informem que el responsable de les teves dades personals és:
Raó social: Joan Cartanyà
NIF: 43130260Q
Adreça: c/ Conca 13-15, local 1 – 08026 Barcelona
Correu electrònic: info@baobag.es