Enviaments gratuïts a partir de 50€ en productes Baobag

Baobag és una marca
de roba i complements sostenibles, ètics i assequibles.


la nostra història

Sobre nosaltres

Som en Joan i en Marc i el 2012 vam crear Baobag amb l’objectiu de donar veu a la creativitat a través de la roba i de la serigrafia, creant productes únics i originals.

Vam començar estampant de forma casolana i, des de llavors, hem après de manera autodidàctica amb molt d’esforç, temps, errors i encerts. Hem aconseguit oferir productes de qualitat amb segell propi, fets a mà i amb molta cura. Actualment, comptem amb el nostre taller al barri de Camp de l’Arpa (el Clot), i amb tres botigues, al mateix barri, a Gràcia i a Sants. El nostre equip ha crescut al ritme que ho ha fet Baobag, cadascú aportant el seu talent i coneixement al projecte.

Ètica i Sostenibilitat

El nostre proveïdor garanteix els drets de tots els seus treballadors, fent una tasca de recuperació del teixit social al continent asiàtic, malmès durant dècades per la indústria tèxtil. Respecta els drets laborals, humans, i la no explotació infantil, i participa dels projectes de recuperació del territori amb diverses ONG. Compta amb el segell de comerç just i diversos certificats de protecció del Medi Ambient.

Apostem per serigrafiar amb tintes biodegradables i ecològiques, que no contenen PVC ni derivats del petroli.

Creiem que totes les petites accions són importants, i és per això que cuidem fins a l’últim detall: tots els embalatges que utilitzem són fets de materials reciclats i són també reciclables.

Dissenys que van amb tu

Els dissenys són el nostre segell identitari, el nostre tret més personal. Neixen dels interessos i la imaginació de l’equip, i es plasmen a través del pinzell del nostre il·lustrador. Volem que et puguis identificar amb ells, que parlin de qui som nosaltres, però també de tu.

A Baobag fugim de les modes passatgeres. Els nostres productes són de gran qualitat, perquè volem que es faci un consum responsable de la nostra marca. Si tu cuides els nostres productes, t’acompanyaran durant anys.

 
ENVIAMENT GRATUÏT
ENVIAMENT GRATUÏT

A partir de 35€ en productes propis

Devolucions
Devolucions

A les nostres botigues o per correu

100% segur
100% segur

Revisa les opinions

Suport 24/7
Suport 24/7

Escriu-nos!