Enviaments gratuïts a partir de 50€ en productes Baobag
PREPARACIÓ DE LA COMANDA

Volem que gaudeixis el més aviat possible dels nostres productes. Així que, tant bon punt rebem la teva comanda, treballem per a poder enviar-t’ho el més aviat possible. Per això triguem entre 1 i 4 dies laborables a preparar la teva comanda. Procurem tenir sempre estoc dels nostres productes per a poder servir-te’ls de manera immediata però, si quan realitzes la comanda no el tenim en estoc, no et preocupis: t’ho estampem ràpidament i ens posem en contacte amb tu per a comunicar-te el nou termini de lliurament. Si no estiguessis satisfet amb això, et facilitaríem informació sobre productes substitutius d’igual qualitat i valor que podries encarregar. I si no desitgessis fer una comanda d’aquests productes substitutius, et reemborsaríem els diners a través d’una transferència bancària.

ENVIAMENT
  Espanya (Península) – 24h Balears, Canaries, Ceuta i Melilla Unió Europea Internacional
Compra superior a 35€ Gratis Gratis
Recollida botiga Gratis
Enviaments 4,50€ 7,26€ A partir de 9,15€ A partir de 12,70€
         

Els enviaments gratuïts són només per a productes Baobag, no de col·laboracions.

T’informem quan enviem el paquet i et facilitem el número de seguiment perquè puguis saber en tot moment on es troba. Intentem complir sempre els terminis de lliurament però pot haver-hi ocasions en les quals una comanda no arribi a la seva destinació en el temps estimat a causa d’un retard en el transport. Si la teva comanda es retardés excessivament, posa’t en contacte amb nosaltres i intentarem solucionar-ho amb l’empresa de transport al més aviat possible.

DEVOLUCIONS I CANVIS

Si no estàs satisfet amb la teva compra ON-LINE, pots retornar els articles en el seu estat i embalatge original en un termini de 15 dies naturals després de rebre’ls a la teva adreça d’enviament. Per a la devolució d’aquests articles, el procediment establert és el següent:

1. Sol·licitar la devolució per mail a info@baobag.es en un termini no superior a 15 dies naturals següents a la data de recepció del producte, fent-nos saber el motiu de la devolució, en cas que el creguis necessari, per a ajudar-nos a continuar millorant.

2. Els articles han de ser retornats en el seu estat original, juntament amb qualsevol accessori relacionat amb aquests, no podent ser usats, rentades o danyats. b) Amb les seves etiquetes originals.

3. Enviar l’article a la següent adreça, bé sigui per servei de missatgeria o de manera presencial: BAOBAG C/Conca 13-15, local 08026 Barcelona
Les despeses d’enviament han de ser abonades pel client que desitja fer la devolució. En cas de promocions especials on les despeses d’enviament s’ofereixin gratuites, el client també haurà d’assumir les despeses de transport de la devolució. Només en el cas que l’article enviat estigués defectuós, Baobag® assumiria el cost total de l’enviament per al seu canvi i/o devolució.

4. Una vegada hàgim rebut l’article i hàgim comprovat que es troba en perfectes condicions, procedirem a l’abonament de l’import mitjançant transferència bancària. En cas de canvi, el client haurà d’abonar 4,5€ en concepte de l’enviament de la nova peça (enviaments peninsulars).